Lederudvikling

Vi hjælper virksomheder med at styrke deres ledelsesmæssige effektivitet og samarbejde med dynamisk tilpassede lederudviklingsprogrammer.

Vi faciliterer individuelt tilpassede forløb,
for ledergruppen såvel som den enkelte leder, hvor vi bl.a. arbejder målrettet med:

  • At træne teams i at samarbejde og blive proaktive i alt fra forretningsudvikling til kommunikation.
  • At øge og forstærke teamets kollektive bevidsthed om individuelle kvaliteter og udviklingsområder.
  • At styrke teamets evne til at håndtere faglige konflikter på en konstruktiv måde og styre udenom de personlige konflikter.
  • At skabe en high performance kultur i teamet, som skinner igennem både udadtil såvel som indadtil.
  • At definere et fælles credo for teamet. 
  • At opbygge tillid på tværs af teamet.
  • At øge virksomhedens agilitet og eksekverings- kraft.

Dynamisk tilpasset forløb

Vores løsning er et dynamisk tilpasset forløb, hvor kun de ydre rammer i form af de indledende analyser og effektmålingen til slut ligger fast, og hvor vi udarbejder et program, der passer til det netop pågældende teams behov.

Skræddersyede udviklingsaktiviteter

På baggrund af de indledende analyser tilrettelægger vi et individuelt tilpasset forløb med udviklingsaktiviteter som eksempelvis workshops, hvor der bliver arbejdet med tematiserede problemstillinger og praksisobservationer, hvor “real life” ledermøder eller lignende aktiviteter bliver observeret til brug for professionel feedback.

Individuel feedback og coaching

På baggrund af de indledende analyser tilrettelægger vi et individuelt tilpasset forløb med udviklingsaktiviteter som eksempelvis workshops, hvor der bliver arbejdet med tematiserede problemstillinger og praksisobservationer, hvor “real life” ledermøder eller lignende aktiviteter.